Reklama
  • Poniedziałek, 20 marca (08:10)

    Drożdże wzmocnią odporność

Pij napój drożdżowy codziennie przez 2 tygodnie. Potem zrób dziesięciodniową przerwę i powtórz kurację.

Reklama

■ Po co je pić? Drożdże są bogatym źródłem witamin i mikroelementów, dzięki czemu działają wzmacniająco na cały organizm, zwłaszcza przy osłabieniu.

■ Przepis: Łyżkę stołową rozdrobnionych drożdży rozpuść w 50 ml ciepłej wody, zalej szklanką gorącego mleka. Połowę napoju pij rano, a drugą wieczorem.

100 rad

Zobacz również

  • Parmezan – włoski twardy ser z mleka krowiego o świa towej sławie. Najbardziej god ny uznania jest parmigiano reggiano, wyrabiany w określonym regionie (okolice Parmy, Modeny. Reggio-Emilii).... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.