Reklama
  • Piątek, 4 marca 2016 (15:00)

    Jak przechowywać pory?

Por najlepiej przechowywać w chłodnym i niezbyt suchym miejscu. Bez wilgoci liście tego warzywa szybko zwiędną. W lo dówce nie należy układać go natomiast w pobliżu produktów, które chłoną inne zapachy.

Reklama

Oczyszczony i pokrojony w plasterki lub słupki por można także zamrażać i w takiej formie przechowywać kilka miesięcy.

Świat kobiety
Więcej na temat:pory | por | oczyszczenie

Zobacz również

  • Parmezan – włoski twardy ser z mleka krowiego o świa towej sławie. Najbardziej god ny uznania jest parmigiano reggiano, wyrabiany w określonym regionie (okolice Parmy, Modeny. Reggio-Emilii).... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.