Reklama
  • Poniedziałek, 6 marca (13:05)

    Pomysły na dodatki do zup

Do każdej zupy pasuje coś innego. Przygotujcie takie smakołyki, aby dodać zupom nieco fantazji!

Chrupiące grzanki, chipsy warzywne, paluchy z ciasta francuskiego, krakersy cebulowe lub groszek ptysiowy idealnie komponują się z zupami o kremowej konsystencji.

Do czerwonego barszczu najlepsze będą paszteciki, bułeczki grzybowe, krokiety, kołduny, ślimaczki drożdżowe z pieczarkami lub uszka z grzybami.

Reklama

Jeśli szukacie dodatków do zup dla dzieci, to polecamy lane kluseczki, makaron naleśnikowy lub kolorowe uszka. Pulpeciki z jajek i indycze klopsiki z natką pietruszki sprawdzą się w żurku, barszczu białym lub w jarzynowej.

Na żywo

Zobacz również

  • Parmezan – włoski twardy ser z mleka krowiego o świa towej sławie. Najbardziej god ny uznania jest parmigiano reggiano, wyrabiany w określonym regionie (okolice Parmy, Modeny. Reggio-Emilii).... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.